کاربردهای تاور کرین و آسانسورهای کارگاهی

آسانسورهای کارگاهی بخش مهمی از زیرساخت ها در طیف گسترده ای از فعالیت های صنعتی و کارگاهی هستند. تاور کرین ها دستگاهی هستند، که امروزه در ساخت و سازها به صورت گسترده استفاده می شود.  هر کدام از این دو دستگاه ها در حوزه مورد استفاده خودشان کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.


کاربردهای تاور کرین چیست؟


در ساخت پروژه های بزرگ و عظیم، برای جا به جایی مصالح و مواد از این دستگاه ها استفاده می شود. استفاده از این دستگاه می تواند سبب راحتی و تسریع در ساخت و ساز گردد و سرعت پیشرفت پروژه ها را افزایش دهد. به تاور کرین جرثقیل برجی نیز می گویند.


این جرثقیل ها، امروزه برای حمل اجسام سنگین تا ارتفاعات مشخص در شعاع های مختلف و مشخص تعیین شده استفاده می گردد. امروزه از تاور کرین ها در برج سازی، بلندمرتبه سازی، سد سازی، پل سازی، ساختمان سازی، کارخانجات صنعتی، سیلوسازی، نیروگاه ها و غیره استفاده می شود.


با توجه به استفاده های گسترده و وسیع از تاور کرین ها، می توان آنها را به تاورهای ثابت، متحرک و بالارونده دسته بندی کرد. این تاور کرین ها، قابلیت های مختلفی دارند، که از جمله قابلیت های آن می توان به قدرت حمل بار، قدرت مانور حرکتی، قدرت مانور گردان و قدرت جا به جایی کامل دستگاه اشاره کرد. امروزه تاور کرین ها، در برندها و انواع مختلف مانند تاور کرین پتن، تاور کرین یانگ مائو، تاور کرین زوم لاین، تاور کرین لیبهر، تاور کرین ریموندی، تاور کرین ریچیر، تاور کرین پینر و تاور کرین کومانتر و غیره اشاره کرد. همه این تاورها، کیفیت های بالایی دارند و فروش آن ها به صورت گسترده رایج است. امروزه بسیاری از افراد که می خواهند به خرید تاور کرین بپردازند، یکی از این برندها را انتخاب و خریداری می کنند.



راهنمای خرید تاور کرین


انتخاب نوع تاور کرین با توجه به نیازهای پروژه


انتخاب یک مجموعه فروش تاور کرین معتبر


دریافت مشاوره جهت خرید بهترین تاور کرین


درخواست از تیم فروش تاور کرین جهت بازدید از محل پروژه


عقد قرارداد و پرداخت هزینه خرید تاور کرین


نصب و راه اندازی تاور کرین در محل پروژه


برای خرید یا اجاره تاور کرین برخی معیارها و نکاتی است که باید همیشه به آن دقت و توجه کرد، تا به این صورت بتوان مشتریان را به خوبی راهنمایی نمود. از این رو، باید به برخی سوالاتی که مشتریان بیشتر می پرسند. پاسخ داد. از جمله این موارد عبارتند از:


– برند تاور کرین


– تناژ


– فلش تاور


– خود ایستایی


– ثابت و یا متحرک بودن


کاربردهای آسانسور کارگاهی چیست؟


آسانسورهای کارگاهی باعث افزایش راندمان کار و افزایش سرعت کار می شوند، همچنین به دلیل افزایش راندمان کار باعث کاهش هزینه ها می شوند و همین امر خرید آنها را بسیار مقرون به صرفه می کند. بر اساس استانداردهای ایمنی کار استفاده از آسانسورهای کارگاهی به دلیل امنیت آنها توصیه می شود.


آسانسورهای کارگاهی به سه دسته آسانسورهای ساختمانی، صنعتی و حمل و نقل تقسیم می شوند و در صنایعی مثل نفت وگاز، بنادر و کشتی سازی، توزیع و انتقال برق، معادن، صنایع فلزی، ساختمان سازی و بسیاری از صنایع دیگر کاربرد دارند. آسانسورهای کارگاهی معمولا یا «بالابر نفربر» هستند و یا «بالابر نفربر و مصالح بر» هستند.


راهنمای خرید آسانسور کارگاهی


مهم ترین نکته در هنگام خرید آسانسور کارگاهی داشتن استانداردهای لازم است. آسانسورهای کارگاهی باید استانداردهای زیر را دارا باشند تا بتوان با خیال راحت و با اطمینان کامل از آنها در محیط کارگاه استفاده کرد:



  • داشتن استانداردهای بین المللی ASMEØŒEN81،۱ Ùˆ استانداردهای بین المللی دیگر

  • داشتن استاندارد ملی ایران شماره 1-6303

  • بررسی کارکرد صحیح ترمزهای ایمنی Ùˆ ضربه گیرهای آسانسور

  • بررسی صحت عملکرد دقیق قفل ها Ùˆ درب کابین

  • کابین آسانسور کارگاهی باید تمام فلز بوده Ùˆ از نوع فنس یا ورق پانچ شده باشد.

  • صحت عملکرد سیستم های برقی، مکانیکی، کنترلی، ایمنی Ùˆ محرکه آسانسور باید تائید شود.

  • آسانسور کارگاهی استاندارد برای جلوگیری از وقوع خطر باید دارای قابلیت Overload باشد Ùˆ در صورتی Ú©Ù‡ ظرفیت بار بیش از ظرفیت آسانسور باشد، متوقف شود.

  • ابعاد کابین آسانسور باید برمبنای اندازه چاهک باشد.

  • برای افزایش امنیت، آسانسورهای کارگاهی باید دارای تجهیزات حفاظتی مانند محافظ دکل، نرده امگا، لمینت سوئیچ، سامانه فرود اضطراری Ùˆ ایست مکانیکی باشند.

  • سیستم ترمز در آسانسورهای کارگاهی باید پاراشوت باشد، این سیستم به صورت خودکار در سرعت های غیرمجاز باعث جلوگیری از سقوط آسانسور Ù…ÛŒ شود. در واقع همین ویژگی باعث برتری آسانسورهای کارگاهی بر بالابرها Ù…ÛŒ شود، چون امنیت بیشتری دارد Ùˆ مخصوصا در صنعت ساختمان سازی به دلیل ارتفاع زیاد، ایمنی افراد همیشه در اولویت است.

  • ظرفیت وزنی آسانسورهای کارگاهی باید استاندارد باشد، ظرفیت های وزنی استاندارد برای آسانسورهای کارگاهی عبارتند از: 500 کیلوگرم،1ØŒ 1.5ØŒ 2ØŒ 2.5 Ùˆ 3 تن.


از آنجا که آسانسورهای کارگاهی در محیط کار مورد استفاده قرار می گیرند حتما باید استانداردهای لازم را داشته باشند و از کیفیت بالایی برخوردار باشند چرا که مسئله، امنیت جان پرسنل است و با هیچ چیزی قابل معامله نیست.


برندهای مطرح آسانسور به دلیل داشتن کیفیت بالا، مدت زمان بیشتری دوام دارند و کیفیت کارکرد آنها نیز بالاتر است و به همین دلیل در بلند مدت باعث صرفه جویی در وقت و هزینه می شوند. برای خریداری بهترین برندهای جهانی آسانسور کارگاهی با قیمت مناسب می توانید به شرکت یگانه کرین مراجعه کنید، این شرکت با داشتن سالها تجربه و همکاری با برندهای مشهور جهانی تجربه خرید خوبی را برای شما رقم خواهد زد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *